11 september, 2018

ERBJUDANDE – Solpaneler till Länsförsäkringar Jönköpings kunder

I samarbete med LÄNSFÖRSÄKRINGAR Jönköping och AIR BY SOLAR erbjuder vi nu tre olika solcellspaket till specialpriser. Är du kund hos Länsförsäkringar Jönköping ska du inte tveka på detta fantastiska erbjudande.

Ditt tak är guld värt och kan bli en bra investering för dig och miljön!  Effektivare och billigare solpaneler gör att intresset för solenergi ökar – energi som är både miljövänlig och billigare än om du köper den från ett elbolag. En solcellsanläggning betalar sig i genomsnitt efter 7-8 år. Eftersom den beräknade livslängden på anläggningen är betydligt längre än så, kan du sedan se fram emot många år med lägre elkostnader än om du skulle köpa all el.


Bli din egen elproducent

Med en egen solcellsanläggning blir du dessutom elproducent. När solcellerna genererar mer el än du behöver säljs den automatiskt på den externa elmarknaden så att du får betalt för överskottet.

Tre kompletta solcellspaket till specialpris

Air By Solar och Länsförsäkringar Jönköping har tillsammans tagit fram tre kompletta solcellspaket till rabatterade priser. Du väljer själv vilket paket av solceller som passar dig bäst. I priset ingår också ett stort trygghetspaket som inkluderar:

– En egen app till dator och mobil för egen systemövervakning.
– Tre års systemövervakning med larmfunktion.
– 10 års produktgaranti på växelriktare.
– 80 % effektgaranti efter 25 år.
– 10 års installationsgaranti.
– Årligt kostnadsfritt platsbesök i tre år för funktionskontroll och genomgång.

Genom samarbetet får du det mycket förmånliga Klimatlånet för att finansiera din investering.

Välj mellan Small, Medium eller Large

Paketen inkluderar Air By Solars hjälp med hela processen från projektering/administration, installation, driftsättning och service. Nedanstående priser är exklusive moms.

Välj det paketet som passar dig bäst i formuläret nedan, så hör vi av oss till dig!Jag är intresserad utav följande paket:

Namn (obligatorisk):

Email (obligatorisk):

Telefonnummer:

Övrig information som kan vara bra för oss att veta: